Maxima vecht de elementen als ze op een evenement in Amsterdam komt in een jurkje van een snoepstrip

Als u uw gepolijst best kijkt, is het maar een lastige windwind om verwoesting met uw uiterlijk te maken.

Vandaag was het de beurt van koningin Maxima van Nederland om de elementen te vechten als ze haar haar in een sterke wind had geblazen bij het aankomen op een evenement in Amsterdam.

Niettemin bleef de Nederlandse monarch, 46, lachen als haar blonde sloten vloog over haar gezicht terwijl ze zwaaide naar wellwishers voor het jaarlijkse paleis symposium.

De moeder van de drie keek anders onberispelijk in een jurkje, die zij met een paar bleekroze hakken koppelde.

Ze voltooide haar ondergedompelde blik met een rooskleurige koppeling.

Het was iets van een stijl vertrek voor de koninklijke die bekend staat om haar liefde voor heldere kleuren en grote hoeden.

Echter, ze zorgde ervoor dat ze een eigenaardige aanraking aan haar ensemble toevoegen met een gouden zwaanbroche.

Koningin Maxima was aanwezig op het jaarlijkse symposium in het koninklijk paleis, waarvan het thema ontvolking van plattelandsgebieden is.

Het onderwerp gaat zonder twijfel samen met de belangstelling van de koningin voor financiën en economie.

Voorafgaand aan haar huwelijk met koning Willem Alexander van Nederland, voerde de Argentijnse-geboren Maxima een high-flying carrière in de financiën.

Terwijl ze voor haar diploma in de economie van het pontificaal katholieke universiteit studeerde, werkte ze voor Mercado Abierto Electrónico S.A, een elektronische effectenmarkt en de markt voor buitenlandse valuta.

Zij heeft haar studies evenwichtig gemaakt door te werken aan de verkoopafdeling van Boston Securities SA in Buenos Aires, die onderzoek uitvoert naar software voor de financiële markten.

 

Na afstuderen nam ze een baan bij HSBC in New York, waar ze op tot vice-president van institutionele verkoop voor Latijns-Amerika kwam.

Haar volgende stap was naar Dresdner Kleinwort Benson in New York, waar zij werkzaam was als vice-president van de opkomende marktsegment, voordat hij naar de Deutsche Bank in Brussel ging.

Ze is vloeiend in het Spaans, haar eerste taal, Engels en Nederlands en kan Frans spreken.

Dankzij haar verleden carrière is Maxima benoemd tot VN-speciale advocaat voor Inclusive Finance for Development door Ban Ki Moon.

Zij is ook sinds juni 2011 een erevoorloper van het G20 Global Partnership for Financial Inclusion (GPFI).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *