Kim Kardashian West Klaar om te gaan onder het mes om zwanger te worden – zelfs al kan de bevalling haar leven beëindigen

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op People.com. 

Kim Kardashian West  is vastbesloten om haar opties open te houden – zelfs als dat betekent dat het onder het mes gaat.

In een sneak peek bij Sunday’s  Keeping Up met de Kardashians  die voor het eerst door E! Werden vrijgegeven, herhaalt de moeder van twee: ‘Ik wil dat mijn kinderen broers en zussen hebben, en ik wil weten dat ik alles aan het doen om dit te laten gebeuren. ”

En de laatste stap is een baarmoederoperatie die ze “echt het laatste ding dat ik kan proberen” noemt.

Kardashian West, 36, breekt het nieuws aan haar familie tijdens een diner, en ze zijn niets minder dan geschokt en bang.

Nadat ze hen vertelt, zegt ze: “Ik moet binnen gaan en mijn baarmoeder voorbereiden, omdat ik besloot dat ik nog een baby wil hebben ,” is de jongere zus Kendall Jenner in ongeloof: “Oh mijn God. Ik dacht dat je het zeker gedaan had. ‘

Moment Kris Jenner ’s vriend Corey Gamble  voegt toe:’ Ik wil niet dat je, zoals wat, riskant doet. ‘

Zuster Khloé Kardashian kijkt met brede ogen naar voren als Kim de familie vertelt over de procedure om littekenweefsel te verwijderen van haar moeilijke vroegere arbeid, waarbij zij opmerkt dat de beslissing om te proberen voor een derde baby ‘nog steeds een echt hoog risico zwangerschap zou zijn , net als , zouden we  in staat zijn om zwanger te raken.”

In een confession interview, Kim erkent, “Het krijgen van meer kinderen is zeker een strijd te zijn. Ik heb zoveel doorgegaan met echt slechte leveringen [met Noord , 3 en Heilige , 1] dat de artsen zich niet voelen dat het veilig is voor mij om mezelf opnieuw te begrijpen. ‘

Gerelateerd:  Het zwangerschapsrisico dat Kim Kardashian heeft gezien als een surrogaat

Flits terug naar meerdere ontmoetingen met artsen, waarvan er een waarschuwt dat een andere zwangerschap “zeer traumatisch kan zijn – we zijn altijd zorgen over de volgende ernstige complicatie.”

Kris, in de flashbach, is eerlijker tegen haar dochter: “Je zou kunnen bloeden tot de dood.”

Het volgen van de Kardashians vliegt zondag (9 uur ET) op E!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *